Fotograf Adriana Eik i Kristiansand

Colombiansk med en forskjellig rytme. Gift med Norge allerede i 5 år. Jeg tar fotografiyrket som en tjeneste og som ”salt til mat”. Gjennom bildene er det lettere å huske, dagdrømme og smile over alle bilder som har fanget minnene. Profesjonelle bilder er alltid en god idé.

Jeg har jobbet som fotograf 3 år i Depui Bryllupsfotografering med Anders Martinsen. Først som lærling, deretter som fast ansatt i 2 år.  I 2012 startet jeg mitt eget studio.

Jeg tar bilder av mennesker. Portrettbilder er ganske enkle rent teknisk. De viser hvordan en person er.  Min visjon er å lage bilder som får frem personligheten, ikke bare et ansikt.

Alle folk er en potensial modell. Alle mennesker har muligheten til å være et emne for et fotografi. Vanlige personer har ingen erfaring om hva og hvordan man må kontrollere kroppen sin når man blir gitt instruksjoner. Det kreves mye av fotografen for å oppnå denne spesielle kontakten med den som blir fotografert.

Fototjenester som jeg tilbyr er:

Fotosesjon: Dette er en 1,5 til 2 timers fotoshoot som inkluder planlegging, produksjon, fotoopptaket, prosesser og levering av bilder.  Studiobilder av modell med to til tre antrekk.

Jeg har god erfaring med dette for familier, babyer, barn, unge, konfirmanter, beste venner, kjærester, ektepar, gravide, menn og kvinner. Det er også mulig å inkludere 3 modeller til samme prisen.

Bryllupsfotografering: heldags, vielse, brud og brudgom portretter avhengig av behov og budsjettet

Arrangementsfoto:  Etter kundens ønsker tar vi bilder i studio, eller vi monterer en studiosetting med profesjonelt utstyr og teknikk der det er ønskelig. Filer selger direkte til modeller

Kan kombinere seg med Portretter eller bryllup sesjon.

For meg er fotografiyrket mer enn bare en jobb, det er mitt bidrag til å skape et godt miljø rundt oss.

Kontakt

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående fotografier eller priser.

E-post: adrianaeik@gmail.com

Mobil: 993 81 420